Aanmelden

AANMELDEN

HOME >> AANMELDEN

Procedure schooljaar 2017/2018

 

Onze school houdt zich aan de regels van de kernprocedure zoals die geldt in Amsterdam. De kernprocedure is een serie afspraken die zijn gemaakt tussen de Amsterdamse schoolbesturen en de gemeente Amsterdam om de overstap van basisonderwijs naar de middelbare school soepel te laten verlopen.

 

Willen jij of je ouders een afspraak met ons maken voor een informatief gesprek. Stuur een mail aan info@deamsterdamsemavo.nl

 

Wil jij graag na de open dagen of ons gesprek graag bij ons op school komen? Vul onze naam dan in als nummer 1 op het formulier dat je van de basisschool hebt gekregen.

 

Aanmelden

Van maandag 5 maart 2018 tot en met vrijdag 16 maart 2018 is de aanmeldingsperiode van nieuwe leerlingen. Aanmelden kan bij ons dan iedere dag van 15.00 tot 17.00 uur. Uiterlijk vrijdag 16 maart om 16.00 uur moet je aanmelding bij ons binnen zijn.

Voor het inschrijven kom je samen met één van je ouder(s)/verzorger(s) naar onze school waar de officiële inschrijving zal plaatsvinden. Wij maken bij aanmelding met jouw en je ouders een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

Om je aan te melden hebben wij het volgende nodig:

. Het advies van de basisschool.

. De ingevulde lijst van VO-scholen voor het basisschooladvies VMBO-T of VMBO-T/HAVO

. Een kopie van je identiteitsbewijs/paspoort

. Een digitaal ingevuld aanmeldingsformulier van De Amsterdamse MAVO (zie link onderaan de pagina)

 

Behandeling aanmelding

In de behandelingsperiode van 12 tot en met 29 maart controleren wij of de basisschool alle onderwijskundige gegevens heeft aangeleverd. Daarna vindt matching (en eventuele loting) plaats.

 

 

Kennismakingsdag

Op woensdag 27 juni 2018 is er op school een kennismakingsochtend/middag voor de toegelaten leerlingen. De leerlingen maken dan kennis met de andere leerlingen in hun klas. Tevens ontvangen de leerlingen die dag informatie over allerlei praktische zaken.

Verder informatie hierover ontvangt u t.z.t per brief

 

 

Woonachtig buiten Amsterdam of Diemen?

Woon je niet in Amsterdam en/of valt jouw basisschool niet onder de Amsterdamse kernprocedure? Dan hebben wij de ingevulde en ondertekende verklaring aanmelding op één school in Amsterdam nodig.

 

 

De kernprocedure

Alles over de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs vindt u op de site www.voschoolkeuze020.nl

 

De Amsterdamse MAVO

Linnaeushof 48

1098 KM Amsterdam

 

 

 

06-16293215

info@deamsterdamsemavo.nl

Copyright @ All Rights Reserved